Over mij

Ik heb me regelmatig afgevraagd waarom mensen doen zoals ze doen en waarom het soms zo lastig is om bepaalde patronen of gedachten te doorbreken. Vaak willen we wel veranderen, maar lukt het op de een of andere manier toch niet. Met een achtergrond in sport, een master orthopedagogiek en een opleiding als natuurgeneeskundig therapeut, heb ik kennis opgedaan van zowel het fysieke als mentale aspect van de ontwikkeling van de mens. Dit helpt me bij het doorgronden, begrijpen en plaatsen van bepaalde klachten. In 2010 ben ik mijn praktijk gestart om kinderen, jongeren en ouders met uiteenlopende thema’s te helpen. Denk hierbij aan traumaverwerking, thuiszitten, gedragsproblemen, paniekaanvallen, eetproblemen, rouwverwerking of teruggetrokken gedrag. Maar ook kinderen met kenmerken van autisme, ADHD of depressie.

Naast mijn praktijk heb ik meer dan tien jaar ervaring in het onderwijs, waarbij ik zowel jongeren met gedrags- en sociaal emotionele problemen, als ook docenten begeleid om hun potentieel optimaal in te zetten. Persoonlijke ontwikkeling betekent voor mij groeien. En groeien is een kijkje nemen in het onbekende. Geen enkel kind is hetzelfde. Aansluiten bij wat een kind nodig heeft om te groeien is wat mijn werk zo speciaal en uitdagend maakt.


Dit kan zijn in de vorm van een gesprek, een spel of een creatieve behandelvorm in mijn praktijk. Is je kind meer beweeglijk? Dan gaan we naar buiten! Ik geniet er enorm van om samen met iemand op onderzoek uit te gaan. Dit geeft niet alleen een hele mooie connectie, maar creëert ook bijzondere groeimomenten. Als ik zie dat kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn en tot bloei komen, word ik daar enthousiast van.

Resi Beelen

Missie

Het vertrouwen van kinderen en ouders vergroten door hen inzicht in zichzelf te geven waardoor de eigen regie versterkt wordt en iemand weer zichzelf kan zijn.

Visie

Zoveel mogelijk mensen levensvreugde laten ervaren door de beste versie van zichzelf te ontdekken.

Kernwaarden

In samenwerking met:

Scroll naar boven