Kinderen 4 - 12 jaar

Kinderen 4-12 jaar

Ondanks dat je dat misschien wel graag wilt, kun je jouw kind niet altijd en overal voor beschermen. Dat is helemaal niet erg, hier worden kinderen namelijk weerbaar van. Maar, soms maken kinderen vervelende dingen mee die een (langdurige) negatieve impact hebben op hun gevoel en gedrag. Ze gaan piekeren of maken zich zorgen om dingen waar je je als kind helemaal niet mee bezig hoeft te houden. Jouw uitleg en geruststelling, helpt in zulke gevallen dan ook niet altijd.

Kortom, merk je dat je kind niet onbezorgd kan genieten van dagelijkse dingen? Voelt hij of zij zich niet vrij? En reageert je kind regelmatig angstig? Dan is het tijd voor verandering! Niets is tenslotte frustrerender dan zien dat je kind niet lekker in zijn vel zit.

Samen met jouw zoon of dochter ga ik op zoek naar datgene wat hem/haar stoort om onbezorgd te kunnen genieten. We kijken naar wat hij of zij nodig heeft om zich weer beter te voelen. Onder methodieken en werkwijze vind je meer informatie over de verschillende interventies waar ik gebruik van maak.

Ben je als ouder zelf ook nieuwsgierig hoe je jouw kind hierbij kunt helpen? Of merk je dat je zelf in bepaalde situaties getriggerd wordt? Lees dan verder bij ouderbegeleiding.

In samenwerking met:

Scroll naar boven